Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kvastar och borstar

Letar du efter en gedigen skurborste eller en praktisk allround-borste? Här hittar du allt inom kvastar och borstar, från sopkvastar till flaskborstar, samt vårt urval av olika skaft. Hitta din nya borste för väggar, golv - eller en vanlig diskborste. På den här sidan hittar du även toalettborstar och vaskrensare. Läs mer nederst på sidan.

Kvastar och borstar - hårda, mjuka, stora och små

När det gäller skurborstar tittar vi på storlek och borstens hårdhet. Större skurborstar rekommenderas vid rengöring och skurning av stora, öppna och mycket smutsiga ytor som är lätta att nå, medan mindre skurborstar är det bästa valet vid rengöring av smutsiga, svårtillgängliga ytor.

Golvborstar och andra borstar med hård borst är det rätta valet när du vill använda vatten och rengöringsmedel i städningen. En hård golvborste kan förstås också användas torr, till kraftfull sopning - och kan användas både inne och ute på allt från trä- och cementgolv till keramiska golv och glasytor. Den hårda borsten gör det lätt att få bort ingrodd smuts.

Du använder en borste med mjukare borst till torr rengöring i syftet att få bort finare smuts och damm. Borstar med mjuk borst är bra på att sopa de flesta golv och gör arbetet smidigt tack vare borstens flexibilitet.

En handborste passar för allround-rengöring av allt från hinkar och kärl till maskiner och medelstora ytor, och avrundade handborstar är det självklara valet för rengöring av grytor och pannor. De sistnämnda är också bra vid rengöring av maskiners insidor.

Skurborstar med vinklad form är designade för att komma fram där väggar och golv möts. De kan med fördel också användas vid skurning av andra svårtillgängliga områden av ett golv, t.ex. runt benen på möbler.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>