Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Engångskläder

Latexhandskar är superbra både vid rengöring och hantering av mat. De kan användas vid hantering av vattenlösliga ämnen som väteperoxid, lut, glukol och en del sorters syra. Här hittar du även engångsförkläden och skoskydd för inomhusanvändning. Läs mer nederst på sidan.

Engångskläder - sunt förnuft på arbetsplatsen

Engångskläder är ett krav på många arbetsplatser med höga krav på hygien. Inom patientvård används engångskläder och annan utrustning primärt för att skydda patienter från smitta dem emellan, och inom rengöring handlar användningen om att skydda lokalerna som städas och personalens kläder och hud. Också i det professionella storköket kommer engångskläder till nytta, t.ex. i form av ett förkläde som ger skydd mot stänk och fläckar från mat och rengöringsmedel.

Skoskydd för inomhusanvändning gör det möjligt att behålla utomhusskorna på i köket, under rengöringen eller till vad som helst. De skyddar både skorna och golv och mattor från att utsättas för onödiga mängder vatten, smuts och lera.

Därför ska du använda latexhandskar

Genom att använda latexhandskar skyddar du dig mot bakterier, kemikalier och mycket annat. Handskarna skyddar dessutom de saker, substanser eller personer du rör vid.

En av de största fördelarna med engångshandskar av latex är deras otroliga smidighet och elasticitet. De sitter nära huden, och om det kommer ett litet hål i handsken, drar latexen ihop sig och reparerar sig själv. Handskarna anpassar sig utan problem efter dina händer, och eftersom de är så tunna kvarhålls känsligheten i fingrarna, vilket den inte gör med t.ex. gummihandskar. Det gör latexhandskar mycket populära till arbete som kräver precision vilket gör handskarna till ett självklart val för detaljerat arbete i köket.

Latexhandskar passar både för rengöring och hantering av mat (dock inte vinäger). De kan användas till vattenlösliga ämnen som glykol, lut, väteperoxid och vissa sorters syra. Om du har allergi mot latex bör du förstås undgå att använda handskar av latex.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>