Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Dressingflaskor

Undgå kladd och spill genom att använda dressingflaskor. Flaskorna kan användas till väldigt mycket olika, och eftersom de är klämbara så kontrollerar du själv doseringen. En dressingflaska eller dekorationsflaska ger dig kontroll över hur snygg din presentation blir. Läs mer nederst på sidan.

Dressingflaskor - en genväg till snygga presentationer

Med en dressingflaska är det lätt att fixa snygga matpresentationer snabbt. Droppa en god vinägrett över salladen, dekorera middagstallriken med en delikat sås eller använd flaskan till dessertsås som t.ex. vaniljsås eller chokladsås.

När du använder dressingflaskor så slipper du kladd och spill. En dressingflaska är klämbar så du bestämmer själv hur mycket av innehållet som ska pressas ut. När du använder en dressingflaska eller dekorationsflaska till uppgiften får du därför en hög grad av kontroll över hur snygg din presentation blir.

För kök, grill och matförvaring

En dressingflaska är perfekt att ha i köket eller vid grillen tack vare sina många användningar. Och eftersom en dressingflaska är transparent är det lätt att se vad den innehåller. Om man har flera flaskor med olika innehåll är det därför inget problem att skilja på dem.

Du kan också använda en flaska till förvaring av hemlagad majonnäs, pesto, smaksatt olja eller till att spritsa ut fyllning på allt från ägghalvor och mackor till pannkakor och bakverk. Eller varför inte använda den vid barbordet till cocktailpuréer?

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>