Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Dispensers

Hitta dispensers till flingor, varm choklad, mjölk och juice samt en lökautomat. Här hittar du också vårt urval dispensers för handsprit så att det är koll på hygienen vid serveringen. Läs mer nederst på sidan.

Dispensers - för frukosten med mera

Vad är den klassiska frukosten för dig? Gillar du robust, engelsk frukost med ägg, bacon och bönor eller drar du mer åt en svensk, kall frukost med flingor och fil eller en kopp kaffe och en ostmacka? Kanske är du mer modern av dig och äter färska bär och nötter ihop med gröt eller skyr - eller tar du bara en snabb och sund smoothie för att sätta igång dagen?

Äter man frukost på hotell så diskas det upp med lite av varje - från bacon och korv till våfflor, cornflakes, yoghurt, bär och frukt. Och många skulle nog peka ut en bra hotellfrukost som den perfekta frukosten; då får man ju allt på en gång.

En bra frukost ska förstås också ha de rätta dryckerna. Medan de flesta vuxna gärna börjar dagen med en kopp kaffe och ett glas juice är många barn glada för varm choklad eller ett glas kall mjölk.

Dispensers till vått och torrt - och till rena händer vid serveringen

Dispensers är genialiska vid servering på större fester då det serveras en buffé för många människor och naturligtvis på hotell, restaurang, kaféer och kafeterior. Tack vare doseringsmekanismen i dispensers för torrvaror får man en perfekt mängd av innehållet, t.ex. frukostflingorna, och den täta förslutningen ser till att innehållets fräschhet bevaras.

Utöver dispensers för flingor, varm choklad, mjölk och juice hittar du på denna sida även en lökautomat samt ett urval dispensers för handsprit så att hygienen vid serveringen blir optimal.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>