Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Degskärare

De rätta reskapen gör det mer njutningsfullt och roligt att kreera - och servera - bakverket. Läs mer nederst på sidan.

Degskärare - let the good times roll

Om du gillar att baka så vet du hur viktigt det är att ha bra redskap i köket. Utan de rätta redskapen är det mycket svårare att få till ett tillfredsställande resultat - och tvärtom; MED de rätta redskapen kan man uppnå mycket mer professionella resultat samtidigt som det blir mycket mer njutningsfullt och roligt att kreera - och servera - bakverket.

För perfekta kakor - och mycket annat

Med redskapen du ser på den här sidan kan du t.ex. baka snygga och likartade kakor, men också mycket annat.

Med en hålrulle gör du mönster i en deg, t.ex. om du bakar knäckebröd eller bara vill göra ett snyggt hålmönster i en deg till paj, kakor eller kex. En gitterrulle används till att skära ut galler av smördeg när du vill dekorera en paj med ett deggaller. Och med en degskärare med handtag är det lätt att skära ut perfekt formade kex och minikakor - eller varför inte använda den till hemgjord pasta eller marsipan?

Välj en degskärare av metall med 5 eller 7 hjul om du vill dela upp lite större volymer snabbt. Våra degskärare av metall är vassa och skär ett perfekt snitt i degen samtidigt som du garanteras precis lika stora bitar. Dessa degskärare kan justeras så att avståndet mellan hjulen blir mindre eller större beroende på hur du vill ha det.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!