Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Portionsglas och assietter

På den här sidan kan du välja mellan dekorativa portionsglas och assietter som gör halva jobbet med serveringen åt dig. Glasen är lämpliga för mousse, frukt, bär - och kanske hemgjord - glass. Läs mer nederst på sidan.

Dessertglas - dekorativ servering av glass och annat sött

Oavsett om favoriten är jordgubbe, choklad, pistage eller något annat så är en snygg servering av glass och andra efterrätter ett lätt sätt att skapa feststämning på. På den här sidan kan du välja mellan dekorativa portionsglas och assietter som gör halva jobbet med serveringen åt dig. Du ska bara lägga upp glassen, moussen eller någon annan efterrätt i glasen på ett snyggt sätt och dekorera med bär, kex, nötter, chokladsås eller vilken topping du nu har lust till.

Hemgjord glass är en vardagslyx

I den varma sommarhettan är det sällan något som är godare att svalka sig med än en krämig, mumsig glass. Och många älskar glass så mycket att sommarmånaderna är ett lite väl smalt fönster för att vara den enda glassäsongen vi har på ett helt år.

Med en glassmaskin nedkyler du din hemblandade glass på rekordtid - mycket fortare än i frysen. Den största fördelen är dock att du slipper oroa dig för iskristaller eftersom maskinen ser till att röra om i glassen under processen. Du ska bara tillsätta de önskade ingredienserna och sedan klarar glassmaskinen i stort sett allt därefter.

Se våra glassmaskiner här >>

Behöver du en glasskopa?

En bra glasskopa gör snyggare, mer kompakta glasskulor samtidigt som serveringen blir lättare och roligare. Det ska dessutom helst gå undan lite så glassen inte hinner smälta innan den serveras. Med en bra glasskopa kan du forma snygga glasskulor på några sekunder.

Se våra glasskopor här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>