Brännare
Du kan ta väldigt många råvaror, rätter och bakverk till nya nivåer genom att karamellisera. Läs mer nedan.
Mest Populära
Gastub
223502
 
SEK 229,20 / st. inklusive moms
SEK 183,36 exklusive moms
Lightergas 300 ml
2214202
 
SEK 36,60 / st. inklusive moms
SEK 29,28 exklusive moms
Brænder HWL 1100 grader
988
 
SEK 506,95 / st. inklusive moms
SEK 405,56 exklusive moms
Gasbrännare inkl. gastub, powerjet, vår kraftfullaste modell
Larsen Pris
2235
 
SEK 1 924,16 / st. inklusive moms
SEK 1 539,33 exklusive moms
Brænder t. dåse HWL
989
 
SEK 691,85 / st. inklusive moms
SEK 553,48 exklusive moms
Gasbrännare med låsfunktion, stor låga
2122
 
SEK 826,29 / st. inklusive moms
SEK 661,03 exklusive moms
Brænder t. lightergas m. sikkerhedsstop
68983
 
SEK 768,51 / st. inklusive moms
SEK 614,81 exklusive moms
Gasbrännare, ekonomimodell
2060
 
SEK 672,20 / st. inklusive moms
SEK 537,76 exklusive moms
Brænder hoved til flasker m. adaptor
68974
 
SEK 479,60 / st. inklusive moms
SEK 383,68 exklusive moms
Visar 1 till 9 av 9

Gasbrännaren - ger mer finess i köket

Crème brûlée är en av världens mest populära desserter, särskilt i hemlandet Frankrike - och i Spanien i varianten Crema Catalana - men förstås även i resten av världen.

Sätter pricken över i:et i ditt dessertkök

Det behövs mycket hög värme när du ska göra ett hårt, karamelliserat lock av sockret på din Crème brûlée. Att detta lyckas är naturligtvis viktigt - det är ju kombinationen av den sammetslena, kalla krämen och det hårda, knäckiga karamellocket som gör både Crème brûlée och Crema Catalana till de sagolika efterrätter de är.

Om du har en passion för oemotståndliga efterrätter så är en gasbrännare ett fantastiskt verktyg. Med brännaren kan du få fram smaker i dina bakverk som inte kan uppnås utan den. Vill du t.ex. baka en härlig citronpaj med marängtäcke och ge den en professionell touch till sist så är brännaren din genväg till ett perfekt resultat. Dessutom är brännaren en smart investering eftersom den har många fler användningsområden än att bara smälta socker.

En gasbrännare ger kött och grönsaker en fin finish

Du kan ta väldigt många råvaror, rätter och bakverk till nya nivåer genom att karamellisera. Du kan t.ex. använda brännaren vid tillagning av kött och ugnsstekt lax. Samma sak gäller gratänger - och grönsaker som tomater och paprikor samt duchessepotatis, som är ett ytterst elegant sätt att servera potatismos. Brännaren ger ytan på rätten eller bakverket en mer professionell look.

En gasbrännare är självklart en jättebra presentidé om du känner någon som tycker om att experimentera i köket - det är ett redskap man säkerligen kommer att använda ofta om man har ett passionerat intresse för mat!

Men tillbaks till den läckra crème brûléen!

Om man inte har provat på att göra crème brûlée förut så det verka vara en lite komplicerad efterrätt. Men det är faktiskt en väldig lättlagad dessert - och som alltid särskilt lättlagad om man har den perfekta utrustningen att trolla med i köket.

Man kan i brist på en brännare ställa in sina ramekiner, eller vilka formar man nu använder till desserten, i ugnen på grillinställningen, men det är både mycket snabbare och mer pålitligt att använda en gasbrännare. När du använder en gasbrännare så är det en lek att lyckas med den perfekta karamelliseringen - och din perfekta crème brûlée!

Man kan alltid bli bättre i köket

Om du är gillar att baka och laga mat så äger du nog den primära utrustningen - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt matäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer i köket!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>