Brödkniv, 22,5 cm, Endeavour, 67 lager
Artikelnummer: 40150
.
SEK 1 653,48 / st.
SEK 1 322,78 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Den stora, tandade kniven är inte bara bra på bröd, utan också en utmärkt kniv för ingredienser med hård, hal eller seg yta.


Mer information

 • Danska Endeavour står bakom kniven "Bread" - en ytterst vass kniv med ett knivblad av 67 lager damaskusstål - skapad för kvalitetsmedvetna kockar, såväl professionella som passionerade hemmakockar. Här får du en kniv som verkligen passar in i det skandinaviska köket och som levererar på alla parametrar vid skärbrädan.

  Skaftet är gjort av superstark, FSC-certifierad japansk björk och är både vackert och hållbart. Håll skaftet snyggt och mörkt genom att smörja in det med olja med jämna mellanrum, ca en gång i månaden.

  Det är de danska kockarna Nikolaj Kirk och Mikkel Maarbjerg som står bakom det populära märket Endeavour vars mission är att utveckla och producera knivar och andra köksredskap i högsta kvalitet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Endeavour
  Serie Discovery Pro
  Type Brödkniv
  Leverandør varenummer 4015
  Stregkode 5707706004855
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde 225
  Egenskab Kurvdelning
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 59-60 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Pakkaträ
  Stål type Dämpat stål
 • 40150_doc.pdf 101.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Brödknivar & Universalknivar med tandat blad