Brödkniv, 21 cm, Victorinox, Träskaft
Artikelnummer: 163021
Före SEK 1 096,80
SEK 750,76 / st.
SEK 600,61 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Den stora, tandade kniven är inte bara bra på bröd, utan också en utmärkt kniv för ingredienser med hård, hal eller seg yta.


Mer information

 • Den stora, serraterade kniven är inte bara bra på bröd, utan också en utmärkt kniv för ingredienser med hård, hal eller seg yta.

  Knivens träskaft är mycket hållbart och ger dig en ergonomisk kniv som ligger mycket bra i handen och är behaglig att arbeta med.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har mycket vatten runnit över slipstenarna, och idag är det inte många kockar som inte har en Victorinox eller två i sitt arsenal. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas (och man kan även slipa serraterade knivar). Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Serie Træskæfte
  Type Brödkniv
  Leverandør varenummer 5163021G
  Stregkode 7611160501028
  Bladlængde 210
  Egenskab Kurvdelning
  Farve Mörkt trä
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Träskaft
  Stål type Plåtstå
 • 163021_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Brödknivar & Universalknivar med tandat blad