Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Folieformar

Folieformar är praktiska att använda både i köket och till transport. Med ett praktiskt lock är det lätt att markera dina formar så du snabbt kan få överblick över vad du har i gömmorna. Läs mer nederst på sidan.

Folieformar - gör jobbet lätt från början till slut

Folieformar är praktiska att använda både i köket och till transport tack vare deras låga vikt och formmässiga flexibilitet, plus att de tål både höga temperaturer och infrysning. Formarna är lätta att stapla ovanpå varandra oavsett om maten förvaras i kylskåp, frys eller väska. Med ett praktiskt lock är det lätt att markera dina formar så du snabbt kan få överblick över vad du har i gömmorna.

Använd folieformar rätt

Vi har stabila folieformar i många olika storlekar för tillagning, förvaring och transport av allt från såser och gryträtter till potatisgratänger och ris. Mat med högt innehåll av syra eller starka kryddor bör som utgångspunkt inte tillagas - och endast förvaras i kortare tid - i folieformar.

Använd också folieformar till att samla upp saften från en helstekt kyckling eller stek genom att ställa en form nederst i ugnen eller grillen under tillagningen. Då får du den magiska smaksättaren för den perfekta såsen. På samma sätt kan du använda folieformar till att skydda din ugn eller grill från droppande fett. Då slipper du onödig, jobbig rengöring efteråt.

Vi erbjuder naturligtvis även mindre, runda folieformar som är perfekta att baka små pajer, tarteletter och annat bakverk i. Eftersom fettet inte kan tränga ut genom formarnas väggar blir resultatet en maximalt spröd botten. Dessutom gör formarnas flexibilitet det lätt att få ut bakverket ur formarna.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>