Tournierkniv, 6 cm, Victorinox
Artikelnummer: 67503
.
SEK 75,50 / st.
SEK 60,40 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ska man tornera så måste man ha en tournierkniv. En tournierkniv är en specialkniv avsedd för servering av dekorativa potatis, grönsaker och frukter som formas genom att man konstant snurrar kniven runt råvaran.


Mer information

 • Det är det svängda knivbladet som ger kniven sin funktionalitet. Kniven kan dessutom användas till andra syften som att rensa grönsaker och snitta om blommor.

  Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har mycket vatten runnit över slipstenarna, och idag är det inte många kockar som inte har en Victorinox eller två i sitt arsenal. 

  Värt att veta om dina nya knivar

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Victorinox
  Serie Swiss Classic
  Type Tournamentkniv
  Leverandør varenummer 67503
  Stregkode 7611160003133
  Bladlængde 60
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Plåtstå
 • 67503_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar