Skalknivar, Victorinox, 2 släta och 2 tandade
Artikelnummer: 40022LMIX
Före SEK 395,11
SEK 316,10 / set
SEK 252,88 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
När du ska hacka mindre mängder kryddörter så är en skalkniv ett gott val. Skalkniven är även bra när du ska dela, skiva eller hacka mindre grönsaker, frukter och bär. Knivarna med tandat blad är extra bra på ingredienser med lite trögare yta, som t.ex. tomater.


Mer information

 • Victorinox står för hög kvalitet och plattstål som är lätt att hålla vasst. Då Karl Elsner grundade Victorinox år 1884 så var det med syftet att tillverka de mest användbara fickknivarna för den schweiziska armén. Sedan dess har Victorinox utvidgat sitt sortiment med allt från köksknivar till bestick och andra köksredskap. Victorinox står för solid kvalitet för förnuftiga priser som alla kan vara med på.

  Värt att veta om dina nya knivar

  Hur väl du än tar hand om dina knivar så kommer de med tiden behöva slipas. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Type Knivsats
  Leverandør varenummer 40022LMIX
  Stregkode 7611160400222
  Egenskab 4 olika
  Info Tål ej diskmaskin
 • 40022LMIX_doc.pdf 632.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla knivar