Sax, rostfri, Tojiro, skiljbar
Artikelnummer: FK843
.
SEK 1 232,21 / st.
SEK 985,77 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
En bra kökssax är guld värd. Många uppgifter i köket går fortfare om du klipper i stället för att skära med en kniv. Använd saxen till allt från att öppna förpackningar till att klippa kryddörter och mjuka ingredienser som paprika, sallat och grönkål.


Mer information

 • Bra saxar är oumbärliga i köket, men många saxar mister snabbt skärpan - om de ens var vassa till att börja med. Med en sax av god kvalitet slipper du besvikelsen i att saxen snabbt blir slö samtidigt som den håller i längre tid. Som en bonus är saxar av högre kvalitet ofta snyggare rent estetiskt.

  Håll saxen vass

  En sax är egentligen två samarbetande knivar. Därför gäller samma saker för saxar som för knivar, t.ex. när det gäller diskning. Lägger du din sax i diskmaskinen så kommer den att mista sin effektivitet snabbare. Och om du vill att din nya sax ska ha vassa eggar så ska den precis som en kniv slipas då och då. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Läs mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Har du frågor om ditt köp?

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

  Kontakta kundservice här >>

  Extra lång returrätt

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Type Sax
  Leverandør varenummer FK843
  Stregkode 4960375018436
 • fk843_doc.pdf 78.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Alla köksredskap