Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Utstansare


Utstickare

På den här webbsidan har vi samlat alla våra utstickare. Utstickare för kakor kan användas till alla möjliga olika saker i köket och inte bara till för att göra kakor. Till exempel kan du använda dem till att göra fondanter, små bröd, bygga upp små smörgåstårtor osv. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad de kan användas till. Se igenom sortimentet och se om det är någon du saknar.

Stort urval av utstickare för kakor

På H.W. Larsen kan du säkert finna exakt den utstickare du behöver för stunden. Vi har ett stort urval av runda, fyrkantiga, ovala, droppformade, triangalar och i olika storlekar. Ska du baka med barnen finns här även utstickare som gör de glada och varför inte använda utstickare när ni gör Trolldeg tillsammans.

De flesta av våra utstickare finns i uppsättningar på 3 st. eller mer. Vissa uppsättningar innehåller upp till 42 olika delar. Om du väljer att köpa i utstickarna i Exoglass eller rostfritt stål så kan du köra de i diskmaskin. Vi rekommenderar dock alltid att du diskar dem för hand så du kan vara säker på att de inte skadas.

Hitta allt till din bakning här

Om du tycker om att stå i köket och laga mat eller att baka så vet du också hur viktigt det är med rätt utrustning. Alla bakentusiaster med respekt för sitt intresse har naturligtvis en mängd olika utstickare och formar tillgängliga, men behöver du en ny form, så hittar den hos oss. Kom ihåg att vi också har så mycket mer att erbjuda i bakning, allt från penslar, kavlar till chokladredskap och mycket mera, är du osäker på något så kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

När du beställer hos oss strävar vi alltid efter att leverera inom 2-5 arbetsdagar, så kan du snabbt börja använda ditt nya verktyg.