Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Utstansare

Gillar du att experimentera i bakköket så har du stor nytta av att ha en liten arsenal av utstansare i olika former. Läs mer nedan.

Utstansare - gör det lätt att trolla i köket

Om du gillar att baka och att experimentera med olika former så har du stor nytta av att ha en liten arsenal av olika utstansare. Kombinera dem med varandra och skapa bakverk i nya former. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränser för hur snygga och kreativa resultat du kan skapa när du bakar med utstansare.

Kakor i cirklar, kvadrater, stjärnor, blommor och blad

I vårt urval kan du bland annat välja utstansare i olika grundformer, t.ex. runda, ovala, trekantiga och fyrkantiga utstansare. Många av våra utstansare finns i set med tre eller flera, och om du vill hitta utstansare som gör det särskilt kul för barn och barnsliga själar att vara med i köket så erbjuder vi även figurativa utstansare till att göra kakor och annat formade som t.ex. hjärtan, stjärnor, blommor och blad.

Mer kul i vardagen med utstansare

Kom ihåg att du kan använda utstansare till mycket mer än bara småkakor. Testa t.ex. att använda utstansare till att hitta på nya former på mackor, pålägg och frukt om du ska göra ett mellanmål eller en matsäck till någon. Det ger ett leende på läpparna även om innehållet är det samma som alltid. Utstansare är för övrigt också ytterst lämpliga att ha med på lekbordet när trolldegen åker fram.

Det finstilta

Utstansare av rostfritt stål tål att diskas i maskin, i varje fall på pappret. Hållbarheten ökar dock om du diskar dem för hand vilket vi därför rekommenderar.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>