Urbeningskniv, 15 cm, Senjen Single
Artikelnummer: 904150
Före SEK 537,76
SEK 385,21 / st.
SEK 308,17 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Urbeningskniven kommer till användning under arbetet med styckdetaljer och gör det lätt att avlägsna ben och fett precist.


Mer information

 • Senjen Single är utvecklad för alla som önskar en högpresterande kniv av hårt stål som inte slaktar budgetten. Single-serien har skapats kring ett tyskt 440-blad - en ståltyp som är känd och älskad för att vara lätt att få vass och lätt att underhålla med ett keramiskt skärpstål. Det avrundade Micarta-skaftet får kniven att ligga bra i handen och gör den lätt att jobba med.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti och livstidsgaranti för fel i stålsmidet på alla våra Senjen-knivar. 

  För Single-serien erbjuder vi livsvarig bytesrätt om kniven skulle gå i sönder - oavsett hur det sker.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie Single
  Type Urbeningskniv
  Leverandør varenummer 904150
  Stregkode 5704837012643
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 150
  Egenskab Dansk design
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 57-58 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Receptionsklocka
  Stål type 440C stål
 • 904150_doc.pdf 1,414.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Urbeningsknivar