Tournierkniv, 6 cm, Icel Junior
Artikelnummer: 241321406
.
SEK 67,80 / st.
SEK 54,24 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ska man tornera så måste man ha en tournierkniv. En tournierkniv är en specialkniv avsedd för servering av dekorativa potatis, grönsaker och frukter som formas genom att man konstant snurrar kniven runt råvaran.


Mer information

 • Det är det svängda knivbladet som ger kniven sin funktionalitet. Kniven kan dessutom användas till andra syften som att rensa grönsaker och snitta om blommor.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Junior
  Type Tournamentkniv
  Leverandør varenummer 241.003.214.000.060
  Stregkode 5601864324742
  Bladlængde 60
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Plåtstå
 • 241321406_doc.pdf 880.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Tournierknivar