Steakkniv, Tojiro FD-1000, Damaskusblad, Ebenholtskaft
Artikelnummer: FD1000
Före SEK 5 441,04
SEK 2 720,51 / st.
SEK 2 176,41 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
En steakkniv för konnässörer! Tojiro står bakom denna skönheten med dubbelslipat damaskusblad och skaft av ebenholt. Knivens design är inspirerad av japansk svärdframställning.


Mer information

 • Du ska kunna känna en betydlig skillnad när du sätter dig till bords med steakbestick istället för en vanlig kniv och gaffel. Kniven ska skära genom köttet med en överraskande lätthet oavsett om det ligger en biff eller en korv på din tallrik. Därför är det klokt att gå efter hög kvalitet som - om du tar hand om besticket - fortsätter glädja dig i många år framöver.

  Ge kniven ett längre liv

  Det är synd om ditt nya, snygga bestick blir förstört pga. felaktig hantering. Skölj därför gärna kniven direkt efter användning - rådet gäller särskilt när den använts till mat som innehåller syra, som t.ex. senap, ketchup och majonnäs. Lägg dock helst inte besticket i blöt inför en senare disk eftersom du då riskerar rostbildning på bestickets metall.

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Type Steakkniv
  Leverandør varenummer FD1000
  Stregkode 5704837031385
  Info Tål ej diskmaskin
 • fd1000_doc.pdf 78.00 Kb
Köpt tillsammans med