Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Spritspåsar och tyllar

En spritspåse kan användas till alla fasta massor - som kan formas på alla tänkbara sätt med tyllar. Se vårt stora urval och läs mer nedan.

Spritspåsar och tyllar - vackra bakverk är godare

Spritspåsar och tyllar är verkligen användbara för alla som gillar att baka och vill skapa det finaste möjliga bakverket. Med en spritspåse kan du både dekorera en gräddtårta och göra hemgjorda gräddbullar. Eller så kan du använda påsen till att fylla formar med smet, t.ex. till cupcakes - och dekorera de gräddade cupcakesen med en snygg ostglasyr/frosting inför serveringen. En spritspåse är också det perfekta verktyget när du vill servera krämiga desserter som mousse i dessertglas på ett dekorativt sätt.

En spritspåse kan med andra ord användas till alla fasta massor - som kan formas på alla tänkbara sätt med hjälp av tyllar.

Släpp loss kreativiteten

En tyll kan vara gjord av plast eller metall och finns både i många storlekar och mönster. Små tyllar är perfekta för t.ex. kristyr och glasyr, medan stora tyllar är bra för tjockare glasyrer och smörkräm. Det krävs lite övning om du vill uppnå det optimala resultatet så ge inte upp i första taget. Så länge du har bra redskap och lite tålamod kommer du med tiden kunna kreera verkligt imponerande dekorationer. Många av våra tyllar ligger i set med mellan 6 och 55 stycken så det finns stora möjligheter att leka med olika former och hitta dina favoriter.

Ska din spritspåse kunna användas om och om igen?

De flesta spritspåsar av engångsmodell är tillverkade av en mjuk sorts plast som ska slängas efter användningen. Det är praktiskt och hygieniskt att använda engångspåsar, men det finns också stora fördelar i att investera i spritspåsar som kan användas om och om igen.

Återanvändbara spritspåsar är i regel tillverkade av en lite hårdare sorts plast eller av vävt tyg, t.ex. bomull eller nylon. Dessa påsar är inte bara mer miljövänliga - de tål även mer belastning än engångspåsarna - och är ett bra val för spritsning av t.ex. deg till småkakor. Några av de återanvändbara spritspåsarna kan dessutom tvättas i tvättmaskin.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>