Vi slipar allt

Visste du att vi slipar allt?

Vi slipar inte bara knivar utan kan hjälpa till med nästan alla typer av knivar/skär. Här är en översikt över många av de skär vi slipar, men om ditt utrustning "hamnar utanför kategorin", ring oss så hittar vi en lösning.

 

Saxar, mandolinknivar, grillskär m.m.:

Det finns många typer av saxar, från frisörsaxar till skräddarsaxar – och vi tar hand om dem alla! Det kan också vara dina blenderknivar, mandolinknivar, ritsknivar etc. som behöver slipas. Om bara bladet kan avlägsnas kan det slipas. Vi hjälper dig också gärna med nya skär till dina bordknivar eller nya vågor till din brödkniv.

 

Rundknivar:

Rundknivar används inom många olika produktionsområden – från skivmaskiner till kebabknivar, ritsmaskiner och annan slaktutrustning. Men även rundknivar med stegskär – t.ex. till brödskärmaskiner, är perfekta att få slipas då och då. Vi har flera specialmaskiner och spänningsanordningar så att just dina knivar kan få nytt liv - kom bara förbi!

 

KÖTTKVARNSATSER, MASKINKNIVAR OCH SNABBSKÄRAT SET:

Om din köttkvarnssats är slö, kommer köttet inte att skäras utan mals – och det försämrar både struktur, hållbarhet och konsistens. Samtidigt kommer ett överspänt/slitt set att belasta din maskin. Kom ihåg att alltid få hela setet slipat, både knivar och perforerade skivor!

Samma sak gäller snabbskärat set. När vi slipar dina snabbskärknivar vägs setet efteråt så att det maximalt är 3 gram skillnad mellan knivarna. Detta säkerställer en balans som förebygger onödig belastning på din maskin. Begreppet 'maskinknivar' refererar till de knivar som vanligtvis sitter i kotlettmaskiner och tärningsmaskiner.

Om du är osäker hjälper vi gärna till.

Lägg till slipningar i varukorgen här:

Saxar, mandolinjärn, grillskär m.m.

Rundknivar

Köttkvarnsset, maskinknivar och snabbblandare

SLIBNING
Læs mere & bestil keramisk slibning
VÅDSLIBNING
Læs mere & bestil vådslibning
GØR DET SELV
Værkstedet deler ud af deres viden