Köttkniv, 36 cm, Icel Tradicao, träskaft, med olivslipning
Artikelnummer: 233346736
.
SEK 614,81 / st.
SEK 491,85 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Kniven kan användas till allt från att bena ur bringa och lägg till att skära ut kött i likartade skivor eller förbereda kött till färs.


Mer information

 • Knivens klinga är olivslipad så att det bildas små luftfickor. De ser till att ingrediensen inte fastnar på knivbladet så att du kan lösa uppgiften smidigt och elegant.

  Tradicao-serien består av knivar med skaft av rosenträ som ger en hög komfort under användningen. Klingan ligger på ca 55 HrC, och håller samma goda kvalitet som Icels övriga plattstålsknivar. Träskaftet ska behandlas med en lämplig produkt då och då, t.ex. med paraffinolja, druvkärnolja eller vax.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Tradicao
  Type Skärkniv
  Leverandør varenummer 233.003.467.000.360
  Stregkode 233346736
  Bladlængde 360
  Egenskab Andel luft
  Farve Mörkt trä
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Träskaft
  Stål type Plåtstå
 • 233346736_doc.pdf 474.00 Kb
Köpt tillsammans med