Styckkniv, 25 cm, Icel Protect, slank
Artikelnummer: 281251225
.
SEK 322,04 / st.
SEK 257,63 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Styckkniv med den karaktäristiska spetsen som vinklar uppåt och som kännetecknar den knivmodell som oftast används vid köttbearbetning.


Mer information

 • Så är kniven utformad för att underlätta arbetet med att skära runt kotor och leder, t.ex. om du skär ut bog- och lårdelar till stek, och för att göra jobbet med att skära ut jämna skivor eller bitar av färskt kött lätt och smidigt. Skaftet är utformat med fingerskydd för extra trygghet i arbetet.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Protect
  Type Skärkniv
  Leverandør varenummer 281.002.512.000.250
  Stregkode 5601864410278
  Bladlængde 250
  Egenskab Fingerskydd
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
 • 281251225_doc.pdf 474.00 Kb
Köpt tillsammans med