Styckkniv, 21 cm, F. Dick ErgoGrip
Artikelnummer: 200621
.
SEK 383,29 / st.
SEK 306,63 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Den raka, medellånga kniven kan användas till allt från att bena ur bringa och lägg till att skära ut kött i likartade skivor eller förbereda kött till färs.


Mer information

 • F. Dicks styckknivar är av hög kvalitet – och vid korrekt användning av skärpstålet behåller de skärpan länge. Styckknivarna från F. Dick har ett väl tilltaget fingerskydd som ökar säkerheten genom att dina fingrar inte glider ut över eggen.

  Dick har alltid varit såväl kockens som slaktarens vän. Fokus har alltid legat på funktionalitet och användarvänlighet, och man får verkligen något för pengarna när man köper F. Dicks styckknivar. Både F. Dicks styckknivar och smidda knivar är otroligt robusta och håller för i stort sett all användning.

  Alla F. Dicks knivar är producerade för att du ska kunna hålla högsta möjliga hygienstandard – skaften är stöpta så att inga bakterier ska kunna gömma sig mellan stålet och skaftet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Serie Ergogrip
  Type Skärkniv
  Leverandør varenummer 82006210
  Stregkode 4009215040005
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 210
  Egenskab Bred
  Farve Blå
  Hårdhed 55 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte ErgoGrip
  Stål type Plåtstå
 • 200621_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med