Keramisk Strygestål 25 cm blåt Solidt
Artikelnummer: 941982025
.
SEK 691,85 / st.
SEK 553,48 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Vill du hålla dina knivar nya och välvårdade i många år framöver så ska du göra en vana av att använda ett skärpstål, gärna varje gång du har använt kniven.


Mer information

 • Använd alltid skärpstålet med omtanke. Använder du det fel så kan du riskera att förstöra dina knivar i stället för att underhålla dem. Det krävs inte så mycket, 4-6 drag räcker bra. Pressa inte kniven mot skärpstålet, utan fokusera på att utföra rörelsen rätt. Stryk kniven i långa, vinkelräta drag längs stålet. Ju längre skärpstålet är, desto enklare är det att utföra den rätta rörelsen.

  Dina knivar ska även slipas

  Även om du är noga med att använda skärpstålet så kommer dina knivar med tiden behöva slipas. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Läs mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Har du frågor om ditt köp?

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

  Kontakta kundservice här >>

  Extra lång returrätt

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Type Nål för strykjärn
  Leverandør varenummer 941.009.820.000.250
  Stregkode 5601864404345
  Farve Blå
  Mål 25 cm
  Materiale Keramik
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Skärpstål