Allkniv, 15 cm, F. Dick 1905
Artikelnummer: 195615
.
SEK 751,50 / st.
SEK 601,20 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Som namnet avslöjar är allkniven ett av de mest användbara verktygen i köket eftersom den kan så mycket. Den praktiska storleken gör kniven särskilt lämpad för att skala, dela och hacka mindre råvaror i köket och att skära ut dekorationer med.


Mer information

 • F. Dicks 1905-serie är gjord med samma hårda stål som F. Dicks andra smidda knivar. 1905-serien förenar sin snygga design med knivblad så hårda att de tål att skära genom brosk och ben. Serien är en replika av originalserien från 1905 - med skaft av syntetmaterial i mycket hög kvalitet.

  F. Dick är bland världens ledande producenter av knivar av hårt stål, som tål hård hantering. Inga knivar tål hur hårda tag som helst, men F. Dicks helsmidda knivar kommer nära och bör finnas i varje kocks basutrustning, oavsett om du är professionell eller hemmakock.

  Alla F. Dicks knivar är producerade för att du ska kunna hålla högsta möjliga hygienstandard – skaften är stöpta så att inga bakterier ska kunna gömma sig mellan stålet och skaftet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Serie 1905
  Type Dekorationskniv
  Leverandør varenummer 8195615
  Stregkode 4009215092752
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 150
  Farve Stål
  Hårdhed 56 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Smedstål
 • 195615_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Allknivar