Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Brickor, fat och serveringsbrädor

En bricka är en genialisk assistent och kommer till nytta ofta oavsett tillfälle, och om det är vardag eller fest. Upptäck vårt stora sortiment med brickor, fat och serveringsbrädor i olika storlekar, former och material. Vi hoppas att du hittar det du behöver. Läs mer nederst på sidan.

Brickor, fat och serveringsbrädor för alla behov

Frukost på sängen, en macka mitt i natten eller middag ute i trädgården? En bricka är en genialisk assistent, och kommer till nytta ofta oavsett tillfälle och om det är vardag eller fest. Med en serveringsbricka blir det ju så lätt att flytta flera saker åt gången ur ett rum och in i ett annat, först vid servering och sedan när det ska städas undan igen.

På den här sidan hittar du stora och små brickor med eller utan handtag, fina fat och snygga serveringsbrädor i många olika material för servering av allt man kan behöva. Här hittar du även en del mer speciella produkter, t.ex. ett skaldjursfat och ett stativ till detta. Vi har dessutom engångsfat om du har behov av ett större antal fat för en fest men inte behöver en stor mängd fat när festen slutat.

Ta en titt bland produkter av trä, melamin, stål, skiffer och porslin. Vi hoppas att du hittar det du behöver.

Stora, små, runda och fyrkantiga brickor

En klassisk, rund bricka är bra om något ska serveras på ett runt bord, och en fyrkantig för ett fyrkantigt bord. När man serverar snacks, mat eller drycker på en rund bricka så kan det också ge lite extra festlig stämning om du kombinerar brickan med en tallriksklocka som också kan användas till att överraska dina gäster. Se våra tallriksklockor här >>

Man behöver dock ofta inte vara så noga när man väljer brickor för oavsett form och storlek så hittar man alltid något bra sätt att använda en bricka på. Stora brickor är givetvis väldigt praktiska eftersom de kan rymma mycket. Stora brickor är därför oumbärliga när många personer samlats på fester och högtider. De är naturligtvis också en nödvändighet att ha på hotell, restauranger och i matsalar.

Men hemma kan det förstås också bli för stort och för klumpigt om man bara ska hämta lite snacks på en bricka. Mindre brickor och serveringsbrädor är snygga att servera t.ex. ost, oliver och liknande på, men även till att förvara småsaker på för att få mindre rörigt hemma. De är också fina att ställa t.ex. värmeljus på eller plock på badrummet, som bomull, bomullspinnar och doftljus eller kanske tandborstglaset och tandkrämen?

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>