Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Serveringskärl och serveringsstativ

Här hittar du serveringskärl som ger serveringen lite extra charm, och några som kan hålla maten varm längre. Här hittar du också praktiska uppsatser, stativ och ställ och mycket annat. Läs mer nederst på sidan.

Serveringskärl - kannor, flaskor, korgar och stativ

På den här sidan har vi samlat ett brett urval med serveringskärl och stativ för en dekorativ servering av allt från tillbehör som bröd och pommes frites till sås och champagne.

Ta en titt bland fina oljekannor och oljeflaskor, klassiska såssnipor samt små, dekorativa pannor, pommes frites-korgar, kastruller, skålar och hinkar som ger serveringen lite extra charm och kan hålla maten varm längre. Vi har även en såsvärmare som håller såsen varm på bordet efter servering med något så enkelt som ett värmeljus.

Här hittar du också praktiska uppsatser till buffén, stativ till mackor och platsbesparande ställ till servering i skålar eller korgar när det ska serveras många olika sorters tillbehör på bordet.

Se även vårt urval av korgar >>

Servera med manér

När det ska vara lite extra elegant så ska champagnen serveras i en champagneskål. Hitta en hållare till champagneskålar på den här sidan. Och vad sägs om att servera maten under en klassisk tallriksklocka? Det bygger upp en förväntan hos dina gäster att få sätta sig till bords vid sina platser när maten står dold under en elegant klocka. Det är verkligen en servering som signalerar klassiska manér.

Se våra champagneskålar här >>

En klocka som är transparent är det självklara valet när du behöver ett lock över en rund tallrik, träbräda eller ett fat med olika ostar. Då står alla dina favoritostar redan redo under klockan när lusten faller på.

Se våra serveringsbrädor här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>