Santokukniv, 17,5 cm, Senjen VG10, med olivslipning
Artikelnummer: 902175
.
SEK 1 847,50 / st.
SEK 1 478,00 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven är en lätt, men stabil och vass kniv som är känd för att vara oerhört bra på att skära precist vid rutin- och detaljarbete med frukt, grönsaker och mindre bitar fisk och kött. Den rutinerade Santokuanvändaren utför ofta uppgifterna i köket i ett högre tempo samtidigt som belastningen på handleden minskar.


Mer information

 • VG10-serien är uppkallad efter kärnstålet som ligger inne i mitten av bladet. I denna serie har vi designat bladet extra tunt vilket gör kniven till ett nöje att skära med. Det är dels knivbladets tjocklek, dels stålets komposition och hårdhet samt slitstyrkan i stålets struktur som ger dig en egg som är vass som ett rakblad. Senjen VG10 har ett elegant G10-skaft som ligger suveränt i handen och gör det lätt att manövrera kniven.

  De många lagren stål i klingan har smitts ihop med en mycket krävande teknik som idag nästan enbart används i tillverkningen av japanska knivar - damaskering. Metoden användes historiskt till att styrka svärdsklingor inför kamp, och lever idag vidare inom produktionen av knivar som på samma gång är mycket hårda och mycket smidiga.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti och livstidsgaranti för fel i stålsmidet på alla våra Senjen-knivar. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie VG10
  Type Santokukniv
  Leverandør varenummer 902175
  Stregkode 5704837012582
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde 175
  Egenskab Dansk design
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 60-61 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte G10 handtag
  Stål type Vidd 12
 • 902175_doc.pdf 1,414.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Santokuknivar