Santokukniv, Senjen Powder, 13,1 cm
Artikelnummer: 912131
.
SEK 2 255,29 / st.
SEK 1 804,23 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven är en lätt, men stabil och vass kniv som är känd för att vara oerhört bra på att skära precist vid rutin- och detaljarbete med frukt, grönsaker och mindre bitar fisk och kött. Den rutinerade Santokuanvändaren utför ofta uppgifterna i köket i ett högre tempo samtidigt som belastningen på handleden minskar.


Mer information

 • Powder-serien består av knivar med vassa 3-lagers knivblad av HAP40-pulverstål. "Pulverstål" betecknar en slags sprutteknik som fördelar stålets komponenter maximalt homogent så att den absolut bästa strukturen uppstår.

  Knivarna har mycket slanka blad vilket håller nere den totala vikten trots att eggen är mycket stark och hållbar. Det är därför ett nöje att stå och jobba med en Powder-kniv - även i längre tid åt gången. Det svarta skaftet i sandelträ är elegant markerat av en enda nit av mässing som ger kniven en unik look. Träets täta struktur gör skaftet formstabilt och extra resistent mot fukt.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti och livstidsgaranti för fel i stålsmidet på alla våra Senjen-knivar. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie Powder
  Type Santokukniv
  Leverandør varenummer 912131
  Stregkode 5704837028378
  Antal lag 3 lag
  Bladlængde 131
  Hårdhed 62 HRC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Svart sandelträ - åttakantig form
  Stål type HAP40 pulverstål
 • 912131_doc.pdf 264.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Santokuknivar