Grönsakskniv, Usuba,18 cm, F. Dick Red Spirit
Artikelnummer: 174318
.
SEK 934,28 / st.
SEK 747,42 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Den breda grönsakskniven är otroligt effektiv när du ska hacka, dela och skiva större grönsaker och frukter. Den är även ett bra val när du ska hacka större mängder kryddörter.


Mer information

 • Red Spirit-serien från F. Dick ger dig knivar som verkligen är suveräna att hålla i. Stålet är det kända, smidda kvalitetsstålet som F. Dick är världsberömt för. Skaftets yta gör knivarna väldigt sköna att hålla i och använda. Och så skadar det ju inte att köket får in lite färg – särskilt inte när kvaliteten är i topp.

  F. Dick är bland världens ledande producenter av knivar av hårt stål, som tål hård hantering. Inga knivar tål hur hårda tag som helst, men F. Dicks helsmidda knivar kommer nära och bör finnas i varje kocks basutrustning, oavsett om du är professionell eller hemmakock.

  Alla F. Dicks knivar är producerade för att du ska kunna hålla högsta möjliga hygienstandard – skaften är stöpta så att inga bakterier ska kunna gömma sig mellan stålet och skaftet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Serie Red Spirit
  Type Grönsakskniv Usuba
  Leverandør varenummer 81743180
  Stregkode 4009215163407
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 180
  Farve Röd
  Hårdhed 56 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Halksäker plast
  Stål type Plåtstå
 • 174318_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Santokuknivar