Santokukniv, F. Dick Premier Plus, 18 cm
Artikelnummer: 144218
.
SEK 1 408,61 / st.
SEK 1 126,89 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven är en lätt, men stabil och vass kniv som är känd för att vara oerhört bra på att skära precist vid rutin- och detaljarbete med frukt, grönsaker och mindre bitar fisk och kött. Den rutinerade Santokuanvändaren utför ofta uppgifterna i köket i ett högre tempo samtidigt som belastningen på handleden minskar.


Mer information

 • Premier Plus-kniven är i våra ögon en äkta F. Dick-klassiker. När träskaften utgick så lade F. Dick mycket tid på att utveckla det nuvarande skaftet – som har mycket gemensamt med äkta trä trots att det är gjort av syntetmaterial. Stålet har specialutvecklats och allt som allt finns det hela 51 ingredienser i F. Dicks Premier Plus-serie. Blandningsförhållandet är en hemlighet, men det är resultatet naturligtvis inte. Här får du knivar som håller för en mycket tuff hantering och som lätt skär genom brosk och liknande. Holken ser till att kniven ligger alldeles suveränt i handen när du jobbar med fingret placerat precis bakom eggen.

  F. Dick är bland världens ledande producenter av knivar av hårt stål, som tål hård hantering. Inga knivar tål hur hårda tag som helst, men F. Dicks helsmidda knivar kommer nära och bör finnas i varje kocks basutrustning, oavsett om du är professionell eller hemmakock.

  Alla F. Dicks knivar är producerade för att du ska kunna hålla högsta möjliga hygienstandard – skaften är stöpta så att inga bakterier ska kunna gömma sig mellan stålet och skaftet.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Serie Premier Plus
  Type Santokukniv
  Leverandør varenummer 81442180
  Stregkode 4009215089097
  Antal lag 1 lag
  Bladlængde 180
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 58 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
  Stål type Yoghurtmaskin
 • 144218_doc.pdf 75.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Santokuknivar