Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Bordstabletter och bordsnummer

Bordstabletter använder man primärt för att hålla bordet rent, t.ex. för att slippa byta duk efter varje måltid. Bordsnummer kan användas på alla större fester och middagar samt inom restaurangbranschen. Läs mer nederst på sidan.

Bordstabletter och bordsnummer

Här hittar du vårt sortiment med bordstabletter och bordsnummer för privat och professionell användning. Här hittar du även en skylt som signalerar att ett bord är reserverat. Skylten har text på engelska.

Bordstabletter håller bordet rent och snyggt

Bordstabletter använder man dels för att dämpa oljud från glas och bestick, dels som en dekorativ del av bordsdukningen. Den viktigaste funktionen är dock att hålla bordet rent, t.ex. för att slippa byta duk efter varje måltid.

Bordstabletter av syntetmaterial är mer praktiska än bordstabletter av naturmaterial som bambu eftersom det är lätt att torka av fläckar på bordstabletter av t.ex. plast. De kan även diskas i diskmaskin. De är både lätta att hålla rena och hygieniska att använda. Våra Raw-tabletter är gjorda av silikon, och de är både mycket hållbara och smutsavvisande. De ligger fast på bordet eftersom materialet dessutom är halkfritt.

Bordsnummer ger lugn på den stora dagen

Bordsnummer är självklara på stora fester som bröllop då det är viktigt att undgå förvirring om gästernas placering. På bröllopet är det ju viktigt att fokuset ligger på bröllopsparet, toastmastern, den som håller tal osv. - i stället för att gästerna springer runt och undrar över det praktiska. Bordsnummer kan användas på alla större fester och middagar då man har många gäster och bord som ska markeras. Våra bordsnummer är naturligtvis också självklara på restauranger där administrationen av beställningarna förenklas av bordsnumrering.

Vill du skriva gästernas namn vid varje plats? Se även våra pappersskyltar och tuschpennor >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>