Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Tuschpennor, pappersskyltar och etiketter

Tuschpennor avsedda för griffeltavlor ger ett skarpt uttryck, håller tavlan som ny längre - och texten är lätt att få bort. Många av våra pennor kan också användas på glas, metall, plast, porslin och speglar. Läs mer nederst på sidan.

Tuschpennor - nu kan alla skriva snygga skyltar

Om du har investerat i en griffeltavla, t.ex. för att visa en meny eller att använda som en praktisk, stor komihåglapp hemma i köket, så blir nöjet större om du skriver på den med tuschpennor. Tiden då man använde traditionella kritor på griffeltavlor är snart en saga blott, och tur är väl det. Det är mycket snyggare att skriva med tuschpennor än med kritor, och resultatet blir mer lättläsligt.

Tuschpennor ger tavlan längre hållbarhet

Tuschpennor gjorda för griffeltavlor ger dels ett mycket skarpare uttryck och hjälper dels till med att hålla tavlan som ny längre. Eftersom du får en skarpare, mer tydlig linje med en penna som är avsedd för tavlan så betyder det att du inte behöver trycka lika hårt som med en krita. Det skonar tavlan från onödigt slitage.

Lätta att skriva med - lätta att radera

Tuschtexten är dessutom lätt att få bort igen - antingen med en trasa och vatten för icke vattenfasta pennor eller med en trasa eller svamp och ett speciellt rengöringsmedel för vattenfasta pennor. Om du ska skriva på en griffeltavla som ska stå utomhus så är det en god idé att använda vattenfasta tuschpennor som håller för både regn och snö. Du hittar rengöringsmedel för vattenfasta tuschpennor på den här sidan.

För tavlor, etiketter, skyltar, glas och koppar

Många av våra tuschpennor är inte bara specialiserade för griffeltavlor - de kan användas till allt möjligt, t.ex. till att skriva på glas, metall, plast, porslin och speglar. På det sättet kan man verkligen släppa loss kreativiteten på oväntade föremål och överraska med de budskap man vill förmedla, t.ex. genom att skriva ett tillägg till menyn på en spegel - eller hemma genom att önska någon en bra dag på favoritkoppen när de är den första som går upp på morgonen.

På den här sidan hittar du också ett urval pappersskyltar, självhäftande folie och etiketter som kan användas till vad än du väljer att markera dem med, t.ex. som prisskyltar, till att visa vad en vara är - eller till att organisera hemmet med genom att markera behållare i köket, barnrummet eller något annat.

Vad används varje storlek till?

Beroende på hur du håller pennan mot underlaget kan du skriva med den smala eller tjocka sidan. Därför är storlekarna i formatet X-X.

De minsta pennorna är 1-2 mm och används till mycket liten text på t.ex. etiketter och till fina detaljer.

Nästa storlek är 2-6 mm och används till mellanstora tavlor och text som inte är rubriker samt till teckningar som blommor, stjärnor och smileys. Den mellan stora pennan är den bästa allroundpennan.

Den största pennan på 7-15 mm är bra till rubriker och text på mycket stora tavlor.

Det ger ett professionellt uttryck när man blandar de olika storlekarna och använder dem ihop med olika färger och t.ex. stora och små bokstäver för att framhäva det viktigaste och göra texten lättare att läsa.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>