Ostkniv/Tomatkniv, 13 cm, Icel Douro Gourmet
Artikelnummer: 2210513
Före SEK 584,08
SEK 168,91 / st.
SEK 135,13 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Kniven med rundade hål är lika bra på att skära tomater som mjukare ostar som Gorgonzola, Camembert och Brie.


Mer information

 • Hålen är till för att minska kontakten mellan knivblad och ostens klibbiga yta. Då släpper kniven lättare osten så att du får snyggare bitar.

  Douro Gourmet-serien är producerad för alla som vill ha lättviktsknivar med suveräna micarta-skaft. Knivbladet är tunt, men vasst - och lätt att hålla vasst på skärpstålet.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas (och man kan även slipa serraterade knivar). Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Douro Gourmet
  Type Ostkniv
  Leverandør varenummer 22101.DR05000.130
  Stregkode 5601864421557
  Bladlængde 130
  Hårdhed 56 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Receptionsklocka
  Stål type Plåtstå
 • 2210513_doc.pdf 880.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Ostknivar