Ostkniv, 26 cm, F. Dick, med olivslipning
Artikelnummer: 105726
.
SEK 917,79 / st.
SEK 734,23 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ostkniven har ett tjockt, starkt och stabilt blad som gör det lätt att skära i hårda och halvhårda ostar utan att kniven slinter. Olivslipningen ser till att osten lättare lossnar från knivbladet vilket är särskilt bra vid lite klibbigare ostar.


Mer information

 • P.S. Många riktigt hårda ostar har proteinkristaller som spricker om osten får lov att spricka där den gör det naturligt. Tvinga därför inte kniven genom osten utan använd den så att osten spricker naturligt när du för kniven genom den. Då kommer ostens smak till sin rätt.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Type Ostkniv
  Leverandør varenummer 8105726K
  Stregkode 4009215179910
  Bladlængde 260
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
 • 105726_doc.pdf 308.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Ostknivar