Ostkniv, F. Dick, 30 cm, 2 skaft, till stora ostar
Artikelnummer: 105630
Före SEK 1 499,61
SEK 1 124,71 / st.
SEK 899,77 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ostkniven har två skaft och ett tjockt, starkt och stabilt blad som gör det lätt att dela stora ostar i mindre bitar.


Mer information

 • Det långa, kraftiga bladet på denna kniv från F. Dick skär med lätthet genom de hårdaste av ostar - och de dubbla handtagen betyder att du både kan använda kniven till att dela en större bit ost i mindre delar och till att skiva precisa bitar av riktigt hårda ostar som Parmesan, Pecorino, lagrad Primadonna och Gruyère.

  Olivslipningen på knivbladet betyder att osten nästan inte rör vid sidorna av knivbladet. På det sättet kan den vassa kniven glida genom osten med minsta möjliga ansträngning från din sida.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand F. Dick
  Type Ostkniv
  Leverandør varenummer 81056302K
  Stregkode 4009215111668
  Bladlængde 300
  Farve Sorteringskniv
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Plast
 • 105630_doc.pdf 789.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Ostknivar