Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Menytavlor, menypärmar och displays

Överskådliga menyer med mat och dryck är en central del av det du visar upp för dina gäster. Vi har menyer i olika format och storlekar för att möta alla behov. Läs mer nederst på sidan.

Menytavlor, menypärmar och displays - första intrycket räknas

På den här sidan har vi samlat våra olika menyer för en snygg och tydlig presentation av menyer på restauranger, caféer och i barer. Överskådliga menyer med mat och dryck är en central del av det du visar upp för dina gäster, och det är både menyns innehåll och visuella uttryck som gör det lätt att välja och skapar glädje hos gästerna.

Griffeltavlor eller menyer med flera sidor?

Vi har menyer i olika format och storlekar för att möta alla behov. Griffeltavlor är perfekta för saker som specialerbjudande och dagens rätt eftersom det är lätt att tvätta rent tavlan och skriva något nytt på den dagen efter. Vi har både stora och små griffeltavlor, och vi säljer även tuschpennor för bland annat griffeltavlor.

Se våra pennor här>>

En meny i bokform är det rätta valet för en meny som ligger fast. Menyn kan t.ex. stå framme på varje bord, på en bardisk eller ligga i foajén. Våra klassiska menypärmar av material som plast och konstläder är både eleganta, hållbara och lätta att hålla rena så att hygienen kan ligga på topp, även när det är många som får menyn mellan händerna varje dag.

Ta en titt på sidorna där vi förutom griffeltavlor och menypärmar ger möjligheter för många, kreativa sätt att visa fram olika erbjudanden och informationer. Här hittar du bland annat hållare för menykort och skylthållare som kläms fast på t.ex. en serveringsform och tavlor i alla möjliga, kul former.

Lysande displays

Om man vill se till att ens gäster och potentiella gäster ser någonting extra tydligt så är en display med ljus ett bra val. Våra informationsdisplays är inte digitala - de används genom att tryckt material med t.ex. den fasta menyn eller praktisk information som öppettider sätts på plats bakom displayens ruta. Displayens ljus ser till att det blir lätt att läsa innehållet oavsett om det är ljust eller mörkt, och oavsett om det är öppet eller stängt.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>