Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Matmöbler

Även om era viktigaste inventarier får sägas vara de ni arbetar med bakom kulisserna så ska inventariet som ni presenterar för era gäster förstås också fylla sin funktion. Här hittar ni vårt sortiment av möbler som är praktiska både för era gäster och för er. Läs mer nederst på sidan.

Matmöbler - det inventariet era gäster ser

Här hittar ni vårt sortiment av möbler för servering av gästerna i er restaurang, kafeteria eller på er uteservering. Även om era viktigaste inventarier får sägas vara de ni arbetar med bakom kulisserna så ska inventariet som ni presenterar för era gäster förstås också fylla sin funktion.

Vi har i urvalet av vårt sortiment prioriterat möbler som både är praktiska för era gäster och för er.

Stolar och mindre bord eller bänkset?

Det är ofta ett bra val att möblera med bänkset när man vill utnyttja platsen optimalt. Med bänkset är ni säkra på att ha plats åt det antal gäster seten är beräknade för samtidigt som seten är väldigt lätta att rengöra - och de kan ofta stå kvar på sin plats utomhus dygnet runt.

Har ni lite mer plats eller bara vill ha mer flexibilitet så har vi även ett stort urval av stolar och mindre bord. Alla våra stolar har klassisk design som matchar alla typer av inredning och de är både lätta, staplingsbara och lätta att rengöra.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W.Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>