Free delivery at SEK 500,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Koppar, muggar och tefat

Här hittar du stora och små koppar och muggar, samt tefat. Upptäck vårt stora sortiment med både klassiska och moderna koppar och muggar, med eller utan öra. Läs mer nederst på sidan.

Koppar och tefat till just din stil

På den här sidan har vi samlat våra stora och små koppar, muggar och tefat. Vi har bland annat ett stort antal produkter från Villeroy & Boch.

Klassisk eller modern stil?

En vit porslinskopp med öra är det mest klassiska valet när det gäller kaffeserviser. Vi har många koppar i vitt, vissa med möjlighet att köpa tefat till, andra utan. Det är det bästa valet om man vill göra sina koppar unika genom att gravera text på dem.

Vi graverar både koppar, glas och knivar. Läs mer om gravering här >>

Vi har naturligtvis även massor av moderna och rustika koppar med snygga glaseringar och i olika färger, t.ex. blå, gröna och svarta koppar, samt i mjuka, naturliga färger. Vårt sortiment är brett och varierat för att möta alla behov och stilar.

Hur stor är din favoritkopp?

På den här sidan kan du hitta koppar i alla möjliga storlekar så att du kan hitta en mugg eller kopp till allt från te och kaffe till varm choklad och soppa. Gillar du ditt kaffe starkt och svart, t.ex. i form av espresso, så är en liten kopp rätt val - dessutom är små koppar lätta att använda för barn.

Om du är tedrickare eller gillar att dricka soppa ur en kopp så är en riktigt stor mugg det perfekta valet. Välj en utan öra om du vill kunna hålla i koppen med båda händer. Är det latte ditt hjärta bultar för så ska koppen naturligtvis också vara stor, men du kan också ta en titt bland våra allglas. Där har vi kraftiga, höga glas som tål varma drycker.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>