Kockkniv, 18 cm, Tojiro Pro, damaskerad, 63 lager
Artikelnummer: F1031
Före SEK 5 403,88
SEK 3 359,59 / st.
SEK 2 687,67 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Att man skär ut sina ingredienser rätt, med en bra, vass kniv, har betydelse för slutresultatet på tallriken. Om du lagar mat professionellt eller briljerar i köket där hemma spelar inte någon roll: Ingen ska behöva kompromissa om sina knivars skärpa.


Mer information

 • Dina kockknivar är därför ett lika viktigt redskap som de rätta råvarorna. Storleken på din nya kockkniv är också viktig, och det är lätt att tänka att ett stort knivblad är den bästa lösningen. En större kniv är också mer stabil. Men en mindre kniv är lättare att hantera.

  Överväg därför vad kniven primärt kommer att användas till och vad som saknas mest i ditt kök. Ska du jobba mycket med grönsaker och fisk så kommer en lite mindre kockkniv göra jobbet enklare för dig.

  Tojiros Pro-serie ger dig knivblad med 63 lager damaskerat stål och en hårdhet på 61-63 HrC. Det är några av de hårdaste knivarna som produceras. Pro är serien för dig som vill ha en kniv livet ut - och inte bara vilken som helst kniv, utan en av de bästa som finns! Serien är specialutvecklad för H.W. Larsen, och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en kniv i det ultimata toppklassen.

  Tojiro är för dig som inte vill kompromissa, oavsett om knivbladet har 3 eller 63 lager stål. Stålet är noga utvalt för varje serie, och skaften är utformade med finess. Holken på knivarna sitter perfekt, och nitar och skaft har designats och balanserats så att du får knivar med en perfekt balans.

  Knivar som är så hårda som Tojiros ska användas och hanteras med viss försiktighet. Att t.ex. skära genom hårda ämnen som ben och att tappa kniven på golvet innebär risk för skador på eggen.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Serie Pro
  Type Kockkniv
  Leverandør varenummer F1031
  Stregkode 4960375110314
  Antal lag 63 lag
  Bladlængde 180
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 61-63 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Ättiksyra 32 %
  Stål type Damascerende
 • F1031_doc.pdf 78.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Kockknivar