Kockkniv, Tojiro DP, 18 cm, 3 lager
Artikelnummer: F807
Före SEK 1 847,50
SEK 1 274,78 / st.
SEK 1 019,82 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Att man skär ut sina ingredienser rätt, med en bra, vass kniv, har betydelse för slutresultatet på tallriken. Om du lagar mat professionellt eller briljerar i köket där hemma spelar inte någon roll: Ingen ska behöva kompromissa om sina knivars skärpa.


Mer information

 • Här får du en mycket hård kniv med ett ganska flexibelt blad för en liten investering. Centerkärnan i knivbladet har en hårdhet på hela 60 HRC. Seriens namn, "DP", står för Decarburization Prevention - en patenterad teknik som Tojiro använder till att bevara maximalt kolinnehåll i stålet vid höga temperaturer under smidet.

  Skaftet är framställt av det miljövänliga ECO-Wood som består av hårt komprimerade träfiber från återvunnet trä. 

  Tojiro är för dig som inte vill kompromissa, oavsett om knivbladet har 3 eller 63 lager stål. Stålet är noga utvalt för varje serie, och skaften är utformade med finess. Holken på knivarna sitter perfekt, och nitar och skaft har designats och balanserats så att du får knivar med en perfekt balans.

  Knivar som är så hårda som Tojiros ska användas och hanteras med viss försiktighet. Att t.ex. skära genom hårda ämnen som ben och att tappa kniven på golvet innebär risk för skador på eggen.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Tojiro
  Serie DP
  Type Kockkniv
  Leverandør varenummer F807
  Stregkode 4960375038076
  Antal lag 3 lag
  Bladlængde 180
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 60 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Ättiksyra 32 %
  Stål type Laminerad
 • F807_doc.pdf 78.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Kockknivar