Santokukniv,18 cm, Icel Douro Gourmet
Artikelnummer: 2218518
.
SEK 845,94 / st.
SEK 676,75 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven är en lätt, men stabil och vass kniv som är känd för att vara oerhört bra på att skära precist vid rutin- och detaljarbete med frukt, grönsaker och mindre bitar fisk och kött. Den rutinerade Santokuanvändaren utför ofta uppgifterna i köket i ett högre tempo samtidigt som belastningen på handleden minskar.


Mer information

 • Det hackas flitigt i det japanska köket, och santokuknivens form är mycket väl anpassad för att choppa - dvs. hacka i en glidande rörelse - och skiva, i synnerhet grönsaker. Santokukniven är känd för att vara ytterst bra att hacka lök med eftersom det breda, lite kortare bladet ger kniven mycket stabilitet. Den lätta santokukniven är bra på både rutin- och precisionsarbete med frukt och grönsaker, men klarar även av mindre bitar fisk och kött, så länge du inte skär genom hårda delar som brosk och ben.

  Douro Gourmet-serien är producerad för alla som vill ha lättviktsknivar med suveräna micarta-skaft. Knivbladet är tunt, men vasst - och lätt att hålla vasst på skärpstålet.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Serie Douro Gourmet
  Type Santokukniv
  Leverandør varenummer 22101.DR85000.180
  Stregkode 5601864421212
  Bladlængde 180
  Egenskab Andel luft
  Hårdhed 56 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Receptionsklocka
  Stål type Plåtstå
 • 2218518_doc.pdf 880.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Kockknivar