Barnkniv, 12 cm, Tojiro, blå, med björnmotiv
Artikelnummer: FC792
Före SEK 298,80
SEK 135,14 / st.
SEK 108,11 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Låt barnen vara med i köket. Då lär du dem få goda matvanor från början.


Mer information

 • Ska det sparas på kvaliteten för att en kniv är gjord för barn? Det tycker inte vi, och Tojiro håller med. Barnkniven från Tojiro har en bra, effektiv stålklinga som rundats av för att öka skyddet under arbetet. Skaftet är gjort av elastomer som ger ett extra bra grepp om kniven.

  Knivar för barn ska naturligtvis alltid användas under uppsyn av en vuxen.

  Värt att veta om din nya kniv

  Även barnknivar ska vara vassa – annars är de farliga att använda, och även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Gouter
  Serie Børnekniv
  Type Bestick för barn
  Leverandør varenummer FC792
  Stregkode 4543225007929
  Bladlængde 120
  Egenskab Försiktig avrundad
  Farve Blå
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Handtag av elastomer
 • fc792_doc.pdf 78.00 Kb
Köpt tillsammans med