Ostronbrytare, 5 cm, träskaft, med fingerskydd
Artikelnummer: 233993305
.
SEK 214,18 / st.
SEK 171,34 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
Ostronbrytaren är en ytterst specialiserad kniv med ett kraftigt skaft som ger god manövrering och full kontroll.


Mer information

 • Ostronbrytaren är en specialkniv med ett kraftigt skaft som ger god manövrering och full kontroll. Kniven är utrustad med ett brett, kort knivblad som ska kunna klara av att bryta upp ostronets hårda skal utan att knivbladet bryts av eller lossnar.

  ICEL är portugisisk kvalitet som framställts av en familjeägt företag en bit utanför Lissabon sedan 1945. I början bestod produktionen uteslutande av smidda knivar med träskaft, men med tiden har ICEL byggt ut sortimentet så att det även innehåller stansade knivar med skaft av trä, plast eller andra syntetmaterial. Gemensamt för ICEL:s knivar är att de ligger väldigt bra i handen. Det är knivar i god kvalitet för priser som tveklöst är bäst på marknaden!

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Icel
  Type Ostronöppnare
  Leverandør varenummer 233.009.933.000.050
  Stregkode 5601864307790
  Info Tål ej diskmaskin
  Mål 5 cm
 • 233993305_doc.pdf 880.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Knivar och skärpstål