Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Våningsfat

Låt ditt mästerbakverk komma till sin rätt - och stå som festens absoluta mittpunkt. Läs mer nederst på sidan.

Våningsfat - gör dagen till en fest

Låt ditt mästerbakverk komma till sin rätt - och bli festens absoluta mittpunkt. Med ett våningsfat kan du vara säker på att dina bakverk presenteras på snyggaste möjliga sätt, oavsett om de serveras på en bröllopsfest, efter en konfirmation, under firandet av en födelsedag - eller någon helt annan dag då du vill glädja dina gäster med en servering av tårtor eller andra bakverk på ett minnesvärt sätt.

Tänk kreativt

Våningsfat används förstås oftast till bröllopstårtor i tre våningar, men det betyder ingalunda att det är det enda ett våningsfat kan användas till. Ett våningsfat sätter pricken över i:et oavsett vad du serverar på det - det kan förstås vara läckra tårtor, men även bakverk som muffins och småkakor är snygga att servera i våningar. Eller varför inte tänka ännu bredare och servera snittar, tapas eller små hamburgare på ett våningsfat? Oavsett vilka matvaror som blir inburna på fatet så gör serveringen i sig själv en festlig dag ännu festligare.

Hos oss kan du hitta både våningsfat och enkla tårtfat, och vi har också vissa reservdelar om något skulle komma bort när det ska städas undan efter den festliga dagen.

Man kan alltid bli bättre på att baka

Om du är tokig i att baka så äger du nog den primära bakutrustningen så att du kan baka läckra, mjuka kakor och härligt bröd - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>