Pinnglassformar
Våra glassformar kommer från italienska Pavoni som står för produkter av hög kvalitet. När du använder dessa formar till din pinnglass så får du ett mycket snyggt resultat - som kan göras ännu snyggare med dekorationer. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Glassform
8PL07
 
SEK 242,11 / st. inklusive moms
SEK 193,69 exklusive moms
Isform Silicone 3 stk m/50 stk pinde
8PL09
 
SEK 242,11 / st. inklusive moms
SEK 193,69 exklusive moms
Silikone Isform Pavoni 4 stk. med 50 stk
8PL08
 
SEK 242,11 / st. inklusive moms
SEK 193,69 exklusive moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL10
 
SEK 260,89 / st. inklusive moms
SEK 208,71 exklusive moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL11
 
SEK 242,11 / st. inklusive moms
SEK 193,69 exklusive moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL12
 
SEK 260,89 / st. inklusive moms
SEK 208,71 exklusive moms
Visar 1 till 6 av 6

Pinnglassformar - sätt turbo på kreativiteten

Det är härligt att ha läcker, hemgjord pinnglass liggande i frysen - klar att servera om det kommer gäster eller man bara har lust till något gott. Hemgjord pinnglass kan göras på massor av olika sätt. De klassiska är som bekant grädd- eller mjölkglass och isglass.

Den äkta smaken av rena råvaror

Goda råvaror är alfa och omega. När du gör din egen glass så har du totalt frihet till att enbart använda ingredienser du vill äta - utan E-nummer, färg- och smaktillsatser. Det är helt enkelt bara så att glass smakar som bäst när den bara smakar glass!

Prova också på att göra nyttig glass med ingredienser som yoghurt, kokosmjölk och färskpressad juice som både smakar bra och kan ätas med riktigt gott samvete. Gör du glassen utan raffinerat socker och använder honung tillsammans med naturliga ingredienser som bär och frukt så har du ett fiffigt sätt att erbjuda ett både roligt och nyttigt mellanmål för både vuxna och barn.

Eller blev det lite över när du mixade en smoothie i morse? Häll över det i en form, stick in en glasspinne och njut din smoothie i fryst form nästa gång du har lust till något gott. Ett bra sätt att få barn att äta frukt är för övrigt att lägga frukten i glassformar, toppa med juice och sedan servera den frysta fruktglassen som en snygg och nyttig snack.

Våra glassformar kommer från Pavoni

När du använder formar till själva glassen så är det svårt att misslyckas med slutresultatet. Våra glassformar kommer från italienska Pavoni som står för produkter av hög kvalitet. Formarna är gjorda av silikon som tack vare sin flexibilitet gör det väldigt lätt att få ut de frysta glassarna. Formarna är mycket hållbara och tål diskmaskin. Välj bland annat mellan ovala, cupcake-formade och rektangulära glassformar. Alla formar levereras med 50 glasspinnar så du kan sätta igång meddetsamma.

Dekorationsarbetet är halva nöjet

Det är lätt och kul att göra pinnglass - och så är det ett perfekt sätt att få in barn och andra kreativa själar i köket. Blanda glassmassan, fyll formarna, låt dem frysa och sätt sedan igång med det roliga dekorationsarbetet. Det är en säker hit att doppa pinnglassar i smält mörk, ljust eller vit choklad och sedan doppa dem i olika sorters strössel. Man kan också vara ännu mer kreativ och fästa större bitar i chokladen innan den stelnar, t.ex. halverade nötter, grova chokladbitar eller godis som vingummi och lakrits om det ska vara lite extra festligt. Resultatet blir ofta så imponerande att man inte kan stå emot att ta fram kameran och föreviga sina verk.

Om du ska göra glass ihop med barn så kan det vara smart att vänta med att bjuda in dem i köket tills det blivit dags för det roliga - barn älskar att vara kreativa och få lov att själva designa sina glassar. Låt dem spilla lite och göra så tokiga glassar som de vill. Så länge man har lite tålamod är det svårt att misslyckas med hemgjord pinnglass.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>