Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Grytlappar och grytvantar

Få maximal kontroll i köket och vid grillen med ett par högkvalitativa och snygga grytvantar. Läs mer nedan.

Grytvantar - kökets snyggaste säkerhetsutrustning

Om man ska komma på en sak som alla kök har gemensamt så fallet valet lätt på grytlappar och grytvantar, de är ju helt omöjliga att leva utan. Grytlappar och grytvantar skyddar dig från att bränna dig - och från att därmed tappa den nylagade middagen eller dina nybakade bullar på köksgolvet.

Grytvantar ger dig kontroll - även vid grillen

Vi erbjuder primärt grytvantar eftersom de ger dig mer kontroll över matlagningen än vanliga grytlappar. Se till att hänga upp dina grytvantar nära spisen/ugnen så att de alltid är nära till hands.

Grytvantar är helt oumbärliga under grillsäsongen då maten lagas på verkligt höga temperaturer. Flera av våra grytvantar har manschetter vilket är väldigt praktiskt när du jobbar vid en grill eftersom de både skyddar händerna och en bra bit av armarna.

Kvalitet som syns

När du investerar i ett par högkvalitativa, snygga grytvantar så får du dessutom en dekorativ detalj i köket. Använd dem som en kompletterande inredningsdetalj oavsett om du gillar den industriella stilen med många element av rostfritt stål eller du har ett kök som kännetecknas av naturmaterial. Våra grytvantar är rustika och passar ihop med de flesta inredningsstilarna.

Man kan alltid bli bättre i köket

Om du är gillar att baka och laga mat så äger du nog den primära utrustningen - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt matäventyr. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer i köket!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>