Skalkniv, 8,7 cm, Senjen Black
Artikelnummer: 905087
.
SEK 383,68 / st.
SEK 306,94 exklusive moms
 •  
 •  
 •  
När du ska hacka mindre mängder kryddörter så är en skalkniv ett gott val. Skalkniven är även bra när du ska dela, skiva eller hacka mindre grönsaker, frukter och bär.


Mer information
 • Senjen Black är utvecklad för alla som önskar en kniv som fixar uppgifter andra knivar inte klarar av. Knivbladet är i 1 lager asiatiskt 7CR17MOV-stål, och tack vare den svarta titanium-beläggningen släpper fisk och många andra klistriga livsmedel, som t.ex. wienerbröd, lätt bladet. Du kan naturligtvis dessutom använda din Senjen Black till alla andra livsmedel så här får du mycket funktionalitet i en enda kniv.

  Senjen Black är en lätt kniv som är lätt att skärpa på skärpstål. Skaft i svart sandelträ.

  Senjen-serien består till 100 % av knivar med blad av hårt stål utförda i dansk design. Knivarna i Senjen-serien är gjorda för de professionella och har ett pris som alla kan vara med på. Vi har lagt stor vikt på perfekta klingor och superbra balans. Vi ger dig 1 års vasshetsgaranti och livstidsgaranti för fel i stålsmidet på alla våra Senjen-knivar. 

  Värt att veta om din nya kniv

  Även de bästa knivarna kommer med tiden behöva slipas. Men knivar av hög kvalitet kan närmast slipas i det oändliga. Vi gör gärna jobbet åt dig i vår professionella slipverkstad som har över 85 års erfarenhet. Se mer om slipning hos H.W. Larsen >>

  Viktigt: Diska aldrig dina knivar i diskmaskin! Det motsvarar mord på dina verktyg. Knivarna blir förstörda och de blir faktiskt skadade redan efter en disk i en diskmaskin. Diska i stället dina knivar för hand när du använt dem och torka av dem med en diskhandduk.

  Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver. Kontakta kundservice här >>

  Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

 • Brand Senjen
  Serie Black
  Type Örtkniv
  Leverandør varenummer 905087
  Stregkode 5704837012704
  Antal lag 1 lag
  Belægning Sort Titanium
  Bladlængde 87
  Egenskab Dansk design
  Farve Sorteringskniv
  Hårdhed 56-57 HrC
  Info Tål ej diskmaskin
  Skæfte Svart sandelträ
  Stål type 7CR17MOV
 • 905087_doc.pdf 314.00 Kb
Köpt tillsammans med
Bästsäljare i Skalknivar