Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Grilltilbehör

Det blir både lättare och roligare att grilla när du har den rätta utrustningen mellan händerna. Upptäck vårt breda sortiment med allt från klassiska redskap som tänger, paletter och spett till mer specialiserade saker som pizzastenar, grillbrickor och rökspån och massor av andra praktiska redskap. Läs mer nederst på sidan.

Grilltillbehör - förbättrar dina experiment vid grillen

Grillning kan vara mycket mer än bara lite mys då och då när vädret är som bäst. Grillning är en hobby som lätt blir en livsstil, och fler och fler BBQ-konnässörer experimenterar med att förvandla grillad mat från att vara en typisk sommargrej till att vara ett helårsnöje.

Kanske grillar du på gasol istället för kol? Det är i varje fall ett lätt sätt att se till att ditt privata grillkök kan hållas igång året runt. Men det är förstås också magiskt att tända upp ett litet bål i kolgrillen under de kalla månaderna. Det blir ju lite lättare att äta ute, även när termometern visar minus eller runt 0 grader, när man äter ute kring den värmande grillen. Och blir det på tok för kallt så kan man ju alltid ta med sig godsakerna in och få det bästa av två världar.

Vi har det grundläggande - och det speciella

Du kan tillaga i stort sett allt på din grill så länge grillen är tillräckligt stor och du har rätt utrustning. På de här sidorna hittar du ett brett sortiment med tillbehör till din grill, från grundläggande saker som kol, grillspett, stekredskap och termometrar till mer specialiserade hjälpmedel som pizzastenar, så att du kan baka hemlagad pizza utomhus, grillbrickor och grillpåsar, så att du kan grilla tillbehör som grönsaker även när du skivat eller hackat dem i små bitar, och lavastenar.

På sidorna hittar du bland annat även tillbehör till våra grillar, t.ex. överdrag, lock, fireboxes och grillstartare. Ett överdrag är ett måste om du inte vill eller har möjlighet att ställa in grillen inomhus när det är kallt. Genom att skydda din grill med ett överdrag så förlänger du livstiden. Hitta även fiffiga tillbehör som marinadsprutor, grillplank, köttpressar, gafflar för pulled pork m.m. och saltstenar.

Värt att veta om olika stenar

  • Pizzastenar: När du gör pizza i grill ska du använda en pizzasten. Stenen ska värmas upp grundligt innan du lägger pizzan på stenen. Se till att grillen är glödande het, minst 300 °C, och placera stenen i mitten av grillen. Lägg på den första pizzan på stenen med hjälp av en pizzaspade. Lägg på locket och låt grilla i 10-15 minuter. Se vår övriga pizzautrustning här >>
  • Lavastenar: Om du lägger in en lavasten under gallret på din gasolgrill så använder grillen mindre gas. Dessutom skyddas grillens brännare mot droppande fett och annat, vilket är viktigt för att hålla grillens prestanda i topp.
  • Saltstenar: När du använder en saltsten i grillen så ska den värmas upp på låg temperatur under lock. Öka temperaturen i takt med att stenen blir varmare. När saltstenen är riktigt varm så lägger du på köttet, fisken eller grönsakerna på stenen och låter magin börja. Du kan även lägga en saltsten i frysen och använda den som serveringsfat för kall mat som sushi och tapas.

Se våra kolgrillar här >>

Se våra gasolgrillar här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>