Sifoner
En sifon kan användas till mycket mer än bara vispad grädde, t.ex. mousse, såser och soppor. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Gräddsifon
Larsen Pris
1703ISI
 
SEK 1 714,14 / set inklusive moms
SEK 1 371,31 exklusive moms
Dekorations sæt t. ISI flødeskumssprøjte
Larsen Pris
2715ISI
 
SEK 279,19 / st. inklusive moms
SEK 223,35 exklusive moms
Fyldenåle RF t. ISI flødeskumssprøjte
Larsen Pris
2718ISI
 
SEK 388,38 / st. inklusive moms
SEK 310,70 exklusive moms
Flødeskumssprøjte 0,5 ltr RF
Larsen Pris
68404
 
SEK 1 402,20 / st. inklusive moms
SEK 1 121,76 exklusive moms
Flødekumssprøjte 0,5 ltr til kolde produ
Larsen Pris
1630ISI
 
SEK 1 402,20 / set inklusive moms
SEK 1 121,76 exklusive moms
Tyll
68404C
 
SEK 212,51 / st. inklusive moms
SEK 170,01 exklusive moms
Flødeskumssprøjte 1,0 l. kolde produkter
Larsen Pris
1730ISI
 
SEK 1 480,19 / set inklusive moms
SEK 1 184,15 exklusive moms
Gräddsifon
Larsen Pris
1603ISI
 
SEK 1 558,18 / set inklusive moms
SEK 1 246,54 exklusive moms
Gummiring rød m/øre til ISI flødeskums
Larsen Pris
2290IS
 
SEK 60,83 / st. inklusive moms
SEK 48,66 exklusive moms
Visar 1 till 9 av 9

Sifoner - inte bara för vispad grädde

Är du trött på att alltid behöva ta fram elvispen eller handvispen när du ska vispa grädde till en tårta, mousse eller varm choklad?

Med en bra sifon kan du skära av flera minuters förberedningstid och samtidigt vinka farväl till spraygrädde av engångsmodell för alltid. Prefabricerad vispgrädde på burk du hittar på hyllorna i en mataffär har inte den alldeles äkta smaken av vispad grädde - för att den ofta innehåller en del andra ingredienser än just grädde för att förlänga hållbarheten.

Så lätt är det att göra vispad grädde med en sifon

Genom att använda en gräddsifon i stället för prefabricerad vispgrädde på burk så vet du alltid precis vad som kommer ut ur sifonen, i detta fallet helt ren vispgrädde. Det är dessutom superlätt att använd en sifon till att göra vispad grädde - oavsett om grädden är traditionell eller gjord på t.ex. havre.

Du häller helt enkelt grädden i behållaren och sätter igång med din tårta, en annan dessert eller toppingen på varm choklad, Irish Coffee eller hotshots. Den grädde som inte går åt låter du bara vara kvar i flaskan. Flaskorna är tättslutande och ger grädden lång hållbarhet i kylen, upp till 10 dagar beroende på gräddens färskhet.

En sifon för mousse, sås och soppa

Visste du att sifoner även kan användas till mycket mer än vispad grädde? Naturligtvis kan du köra din chokladmousse - eller vilken som helst mousse - genom sifonen för att ge den en härlig, fluffig konsistens. Och om du investerar i en sifon för både kall och varm användning så öppnas ännu fler möjligheter.

Om du t.ex. har lagat en sås som Hollandaise eller Bearnaise, men tycker att den ska vara ännu fluffigare, är sifonen ett helt genialiskt redskap. Eller varför inte laga en skummande soppa, som t.ex. en läcker bisque på skaldjur? Med hjälp av en sifon kan du uppnå resultat med soppor som du annars bara upplever på restauranger.

Man kan alltid bli bättre i köket

Om du är tokig i att baka och laga mat så äger du nog den primära utrustningen - och om du saknar något så har du kommit till rätt ställe.  

Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång. När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer i köket!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>