Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Gravering

Du kan gravera nästan vad som helst. Såhär gör du: Välj text eller logo och vilka knivar, bestick eller glas du vill ha graverade. Kontakta oss på salg@hwl.dk eller kika in i vår butik i Köpenhamn för att få mer info. Läs mer nederst på den här sidan.

Ska vi gravera något åt dig?

Hos H.W.Larsen erbjuder vi lasergravering. Vår fantastiska maskin kan gravera på såväl stål och aluminium som glas, vissa sorters plast, trä och till och med papper! Vår enda begränsning är silver och guld.

 

Vill du föreviga ett betydelsefullt datum, en särskild händelse som ett bröllop, en rund födelsedag eller att utbildningen äntligen kan firas så är gravering ett jättebra tillägg som gör presenten unik! Graveringen utförs med en CO2-laser som bränner in text eller logotyp i föremålet. Den bränner inte bort material från ytan, utan texten eller logotypen bränns in med en kontrastfärg, oftast i svart.

Vilka sorters stål kan vi gravera på?

Nästan alla! Oavsett om det rör sig om damaskerat stål, hamrat stål eller smitt stål - så kom an, vi klarar av uppgiften!

 

Vi erbjuder också framställning och märkning av skyltar av plast i många olika färger samt namnskyltar i bland annat mässing, stål och koppar. Det skulle t.ex. kunna vara för att sätta upp små plastskyltar med klistrande baksida i ett lager eller någon annan lokal där det finns behov av en synlig, varaktig märkning.

Vi graverar stort och smått - och runt!

Vi kan både på små föremål som skalknivar och stora föremål som fat och skärbrädor - ring gärna och fråga mer om de mått vi kan hantera. Dessutom kan vi gravera på runda föremål som flaskor och glas.

Vill du gravera många knivar?

Har du en stor eller speciell order så ring till oss och berätta om det så hittar vi en lösning och avtalar leverans och pris. Vi ser fram emot att gravera på allt du vill!

Mängdrabatt vid större beställningar!

Skicka ett mail på: gravering@hwl.dk och få ett bra erbjudande på gravering!

 

Logotyp-gravering

 

Om du vill gravera in din logotyp på t.ex. en kniv så måste vi motta logotypen digitalt. Filen ska vara i tryckkvalitet och levereras i vektoriserat PDF- eller PNG-format. Skicka filen till: gravering@hwl.dk

H.W.Larsen - vi har din rygg

Gravering är bara en av flera tjänster vi erbjuder på H.W.Larsen. Dessutom kan du skicka in dina knivar till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn, där vi även reparerar köksmaskinger. Se mer om slipning här >>

Vi erbjuder också ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksredskap och utrustning till diverse maskiner.