Gravering
Du kan gravera nästan vad som helst. Såhär gör du: Välj text eller logo och vilka knivar, bestick eller glas du vill ha graverade. Kontakta oss på salg@hwl.dk eller kika in i vår butik i Köpenhamn för att få mer info. Läs mer nederst på den här sidan.
Mest Populära
Gravering laser, Times - Flere Varianter
GRAV1FONT3_master
 
Från SEK 112,95 inklusive moms
SEK 90,36 exklusive moms
Gravering 1 linje, Phoenix
GRAV1FONT2_master
 
Från SEK 112,95 inklusive moms
SEK 90,36 exklusive moms
Gravering Laser 1 linje, Regency
Grav1font1_master
 
Från SEK 112,95 inklusive moms
SEK 90,36 exklusive moms
Gravering av logotyp
GRAVLOGO1_master
 
Från SEK 79,06 inklusive moms
SEK 63,25 exklusive moms
Gravering m. cylinder til glas, Regency
GRAVCYLINDER1_master
 
Från SEK 225,90 inklusive moms
SEK 180,72 exklusive moms
Visar 1 till 5 av 5

Ska vi gravera något åt dig?

Hos H.W.Larsen erbjuder vi lasergravering. Vår fantastiska maskin kan gravera på såväl stål och aluminium som glas, vissa sorters plast, trä och till och med papper! Vår enda begränsning är silver och guld.

Vill du föreviga ett betydelsefullt datum, en särskild händelse som ett bröllop, en rund födelsedag eller att utbildningen äntligen kan firas så är gravering ett jättebra tillägg som gör presenten unik! Graveringen utförs med en CO2-laser som bränner in text eller logotyp i föremålet. Den bränner inte bort material från ytan, utan texten eller logotypen bränns in med en kontrastfärg, oftast i svart.

Vilka sorters stål kan vi gravera på?

Nästan alla! Oavsett om det rör sig om damaskerat stål, hamrat stål eller smitt stål - så kom an, vi klarar av uppgiften!

Vi erbjuder också framställning och märkning av skyltar av plast i många olika färger samt namnskyltar i bland annat mässing, stål och koppar. Det skulle t.ex. kunna vara för att sätta upp små plastskyltar med klistrande baksida i ett lager eller någon annan lokal där det finns behov av en synlig, varaktig märkning.

Vi graverar stort och smått - och runt!

Vi kan både på små föremål som skalknivar och stora föremål som fat och skärbrädor - ring gärna och fråga mer om de mått vi kan hantera. Dessutom kan vi gravera på runda föremål som flaskor och glas.

Vill du gravera många knivar?

Har du en stor eller speciell order så ring till oss och berätta om det så hittar vi en lösning och avtalar leverans och pris. Vi ser fram emot att gravera på allt du vill!

Mängdrabatt vid större beställningar!

Skicka ett mail till: gravering@hwl.dk och få ett bra erbjudande på gravering!

Logotyp-gravering

Om du vill gravera in din logotyp på t.ex. en kniv så måste vi motta logotypen digitalt. Filen ska vara i tryckkvalitet och levereras i vektoriserat PDF- eller PNG-format. Skicka filen till: gravering@hwl.dk

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>